Capelli Groningen

De kapperszaak van Groningen

Op zoek naar een goede dames en/of herenkapper? Wij van Capelli Haarmode in Groningen staan voor je klaar! Bij ons kun je terecht voor knippen, kleuren, stylen, highlights, lowlights, balayage, bruidskapsels en nog veel meer. Dit doen we voor aantrekkelijke prijzen, zodat jij er met een kleine investering weer helemaal top uitziet.

Groningen

Welkom bij Capelli Haarmode, de kapsalon in Groningen.

Een kapper die u toevertrouwd aan uw haar vindt u in Groningen bij Kapsalon Capelli. Als u een keer een bezoek heeft gebracht en uw haren heeft laten knippen door één van de haar stylisten bij Kapsalon Capelli Haarmode, wilt u nooit meer ergens anders naartoe.

Onze ervaren kappers en kapaters zijn uitstekend in staat u te voorzien van de leukste en meest trendy coupes. Iedere klant krijgt bij ons een advies op maat, want het is goed dat uw kapsel en haarkleur zijn afgestemd op uw persoonlijkheid.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd even bellen, of langskomen in de kapsalon aan de Steentilstraat.

Het Team van Capelli Haarmode staat altijd voor u klaar, ook als u geen afspraak heeft gemaakt.

Capelli Haarmode Groningen

Capelli Haarmode ziet het totaalplaatje

Een bezoek aan kapper Capelli Haarmode is een ervaring. We vinden het totaalplaatje belangrijk, dus we adviseren je graag over wat bij jou past. We kijken naar de vorm van je gezicht en je stijl. We luisteren naar je wensen en bepalen zo samen je look en de bijpassende coupe.

Jarenlange ervaring

De dameskappers van Capelli Haarmode hebben jarenlange ervaring en hebben ieder hun eigen specialisme. Je bent bij ons dus in goede handen. En omdat we zo goed weten wat we doen, kunnen we ons volledig focussen op jou en je wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of maak direct een afspraak.